fredag 10 augusti 2007

Hemma igen - farväl Thailand

Flygresan hem gick förvånansvärt bra, trots sen avgång höll barnen sig vid gott mod. Och somnade som små stockar efter start :-) Thai Airways är dunderbra, vi fick all hjälp som tänkas kunde för att det skulle bli enkelt för Hugo. Till exempel slapp vi vänta i köer, och fick alltid först gå på planet, först fick vi maten till barnen med mera... Farväl alla vackra stränder och öar. Farväl alla underbara människor , all god mat och vårt fina hus. Vi kommer snart tillbaka, sade Hugo till huset och cykeln och till elefanterna. Och det gör vi hoppas vi alla. Änglarna vakade över oss under hela tiden. Vi har fått vara så gott som friska och allt har gått precis så som det var tänkt. Hej då bubbelbad på kvällarna i 30 gradigt vatten :-)
Nu har vi sagt farväl till vårt underbara paradis. Det var med blandade känslor vi stängde dörren till huset och åkte till flygplatsen. Den här resan har betytt så oerhört mycket för oss i familjen, allihop.
Vi har fått lära oss så mycket saker! Vi har fått tid tillsammans, på det vackraste stället på jorden enligt oss. Och att få sånt fint välkomnade som vi fick när vi kommit hem
Snälla grannar som klippt häcken, vädrat och hållt koll på huset
Snälla släktningar som sett till att allt funkat med räkningar och allt annat ( farmor tack för all hjälp att reda ut all vår post och annat kul)
Mat i kylen!!!!!!!!! UUUUUUUUUUnderbart med bregott och svensk mjölk. Och så ostbågar!!!
En snäll och efterlängtad dagisfröken som stod på flygplatsen med favoritgodis som Hugo och de andra barnen saknat ( Djungelvrål, zootablettask...)
Samt tusen andra saker som gör att man känner sig välkommen hem av vänner och släktingar.
Och vad vi skall njuta i kväll när vi sätter oss i soffan och får se på nyheter!!!
Bloggen lever vidare. På ett eller annat sätt.
För det här var ju bara början på äventyret.....Det finns alltid plats för nya drömmar, och de har redan börjat värma upp oss i den kalla sommaren som mötte oss idag.....
Kram!

Inga kommentarer: