lördag 9 juni 2007

nu är vi framme...

Åh äntligen lite Internet. i har haft en underbar vecka hittills. Resan ner gick över förväntan, Hugo var så lycklg när planet lyfte att han nästan började gråta! Väl framme i Bangkok var barnen ( de tre minsta som inte kommer ihåg något från när de senast var i Thailand) helt överväldigade över alla vackra byggnader, tempel och som Cornelia säger GULD GULD Sagoslott! Huset vi hyr första månden är superlyxigt, vi har all tänkbar komfort. Det är väldigt varmt, men vi har hört att ni har det varmt även i Sverige!
I havet är det ca 35 grader, och i luften nästan 35 också vissa dagar. Vi badar och solar och jagar pån byggarna med vårt hus. Allt går enligt planerna och poolbygget går framåt. I huset har de lagt marmorgolven och de övriga rummen skall bli klara i morgon. Vi har beställt ett supersnyggt kök i mörkbrunt, ch köpt kromad kyl, frys och tvättmaskin o micro. Svart marmorskiva med guldstänk , samt en underbar matsalsgrupp. Soffa likaså i svart skinn med cremefärgade sittdelar. Allt levererat till huset vi bor i nu....så lite trångt blir det i köket :-)
Barnen har ridit på elefanter två gånger, och den som är allra lyckligast över detta är Hugo.
Izza och Linus lör sin nya moppe ( och jag darrar och tvingar på reflexvästar om kvällarna..) De solar,läser och njuter av lugnet.
Det är helt otroligt att det kan vara så här skönt att leva!!

Inga kommentarer: